POLÍTICA
Política 13/06/2011

Esclata un artefacte a una seu del PP a Galícia

L'explosió ha tingut lloc al municipi corunyès d'Ordes. No se'n coneix encara l'autoria. No hi ha hagut danys personals però sí destrosses materials als edificis veïns. La Xunta ha condemnat l'atac i ha expressat "suport i solidaritat" al PP

Efe
1 min

OrdesUn artefacte ha esclatat aquesta passada matinada a la seu del Partit Popular de la localitat d'Ordes, a la Corunya, segons han informat fonts de la policia local. L'explosió no ha ocasionat danys personals però sí destrosses materials als edificis veïns, on es poden observar finestres amb els vidres trencats a causa de la deflagració. Segons la mateixa font policial, l'explosió s'ha produït cap a les cinc de la matinada a la planta baixa on s'ubica l'oficina del PP a Ordes, un edifici de tres plantes al carrer Campeiras. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació per intentar aclarir l'autoria i altres detalls d'aquest succés, segons la mateixa font. L'artefacte que ha explosionat a Ordes és el primer contra la seu d'un partit polític a Galícia després de les eleccions del passat 22 de maig i s'uneix als atacs soferts per diverses seus del PSdeG i també del PP en els últims mesos.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La Xunta condemna i rebutja l'atac

El govern gallec ha condemnat l'atac i ha mostrat el seu rebuig i repulsa a aquest "acte vandàlic" i a tot tipus d'actes violents. La Xunta ha expressat a més en un comunicat el seu "suport i solidaritat" a l'agrupació del PP en aquesta localitat. L'executiu autonòmic ha apuntat que els atacs contra "estructures democràtiques"que s'han produït en els últims mesos a Galícia "no aconseguiran el seu objectiu d'enterbolir la pacífica convivència" de la societat gallega.

stats