Política
Política 10/08/2011

Xavier Trias i Albert Rivera, els polítics amb més 'feed-back' a Twitter

Joaquim Nadal i Lluis Recoder són els que tenen més seguidors i Montserrat Tura la que correspon més als seus 'followers' seguint-los també a ells. Rivera i Trias també lideren els rànquing dels polítics que més tuitegen i que destinen més hores a la xarxa

Redacció
2 min
Taula que situa mostra els polítics amb més seguidors i més 'fans' a Twitter / los30tuiteros.com

BarcelonaXavier Trias encapçala el rànquing de polítics de l'Estat espanyol que van rebre més respostes als seus tuits durant el mes de juliol, amb un total de 477. El segueix Albert Rivera, que compta amb 396 replies.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquesta és una de les dades que es poden extreure de la pàgina web los30tuiteros.com, que ofereix un anàlisi de la presència a Twitter dels polítics i n'avalua la seva influència a la xarxa social de les piulades. Per fer-ho, el portal ha utilitzat les dades de seguidors i de fans – nombre de followers que han donat resposta a algun dels tuits dels polítics – corresponents al mes de juny.

Joaquim Nadal apareix com el polític català amb més seguidors a la xarxa social (7.527 al juny i 8.001 actualment), malgrat que en el rànquing global –a nivell espanyol– se situï a la sisena posició, lluny dels més de 36.600 seguidors d'Esperanza Aguirre, la presidenta de la Comunitat de Madrid. Lluís Recoder (7.448 al juny i 7.985 actualment), Montserrat Tura (7.194 al juny i 7.574 actualment), Xavier Trias (6.273 al juny i 7.748 actualment) i Albert Rivera (6.858 al juny i 7.805 actualment) són els altres quatre polítics catalans presents en el llistat amb més seguidors a la xarxa social. Els dos últims, Trias i Rivera, són els que han experimentat un creixement més acusat en el nombre de seguidors el darrer mes i coincideixen en ser, també, els dos polítics catalans que envien més tuits i que destinen més hores a la xarxa social de les piulades.

Una altra dada que s'extreu de les taules elaborades per los30tuiteros.com és que Montserrat Tura és la política catalana que més correspon als seus seguidors, convertint-se en follower de gran part d'ells, i ocupa la segona posició d'aquesta categoria en el rànquing espanyol.

stats