Política 27/03/2015

Aguirre: "M'agradaria moltíssim que Ciutadans estigués al PP"

La presidenta del PP de Madrid carrega contra el responsable andalús del partit que va criticar la presència d'Albert Rivera (C's) a Andalusia i assegura expressa el seu desig que poguessin "convergir" al PP totes les forces de l'espectre liberal-conservador

Efe
1 min
Esperanza Aguirre provant les Google Glass

MadridLa presidenta del PP de Madrid i candidata a l'alcaldia de la capital espanyola, Esperanza Aguirre, ha assegurat aquest divendres que li agradaria "moltíssim" que Ciutadans estigués al PP. Aguirre ho ha dit en una entrevista a Onda Cero, en què ha censurat les declaracions d'un responsable andalús del PP que va qüestionar la presència del líder de Ciutadans, Albert Rivera, a Andalusia pel seu origen català.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aguirre ha sostingut que dir que "un senyor Albert de Barcelona no pot venir a Andalusia és intolerable" perquè Espanya és una "nació" i, després de recordar que ha comptat en les seves etapes al Ministeri d'Educació i la Comunitat de Madrid amb alts càrrecs catalans, ha insistit en el seu desig que poguessin "convergir" al PP totes les forces de l'espectre liberal-conservador.

L'aspirant a l'Ajuntament de Madrid ha expressat els seus dubtes sobre el fet que el partit més votat sigui el que governi, i no ha descartat una "coalició de perdedors" al govern espanyol, ja que "està permesa" per llei.

Aguirre també ha assenyalat que espera que el president del govern espanyol i del PP, Mariano Rajoy, participi en un acte de presentació de les dues candidates madrilenyes, juntament amb ella mateixa i la cap de cartell a la Comunitat, Cristina Cifuentes.

stats