CAS PUJOL
Política 29/07/2014

Esperanza Aguirre, sobre el cas Pujol: "Espanya ens roba? No, ja hem vist qui estava robant als catalans"

"Ara entenem l'interès de Pujol per crear una agència tributària catalana", ironitza la presidenta del PP de la Comunitat de Madrid

Ara
2 min

BarcelonaLa presidenta del PP de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, s'ha referit aquest dimarts a la confessió de Jordi Pujol per partida doble, en roda de premsa i amb un vídeo penjat a la xarxa. Així, després de la reunió del comitè de direcció dels populars madrilenys, Aguirre ha opinat que "hi deuen haver catalans desolats per haver donat la confiança a Jordi Pujol, i no la mereixia". "Espanya ens roba? No, ja hem vist qui estava robant als catalans", ha insistit la dirigent del PP, que li ha reclamat que torni "el que ha robat als catalans". Igualment, després d'insistir que "Espanya és una nació indivisible, i així l'hem votat tots els espanyols", ha ironitzat: "Ara entenem l'interès de Pujol per crear una agència tributària catalana".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per altra banda, al vídeo penjat a la xarxa, Aguirre es pregunta "si tot hauria estat i és una gran farsa". "Tots els seus discursos i opuscles en què expressava un suposat amor a Catalunya, mentre deixava de pagar els seus impostos", etziba la dirigent popular, que creu que Jordi Pujol va "col·locar-se al capdavant del desafiament secessionista perquè en una república independent de Catalunya ni a ell ni las seus fills els toqués la justícia". "Quan dic que tot això era una farsa penso en tots els que a Catalunya ho devien saber amb pèls i senyals i, tanmateix, callaven. O, el que és pitjor, es posaven al seu costat", encara afegeix Aguirre, que enyora la figura de Josep Tarradellas, "que mai es va quedar amb un duro dels catalans, que mai va ser tan fatu per identificar-se amb Catalunya i que va saber dirigir-se als catalans com a ciutadans de Catalunya".

stats