DEBAT INTERN AL PP
Política 15/11/2013

Una altra estirada d'orelles d'Esperanza Aguirre a Rajoy: l'acusa d'apujar impostos enlloc de reduir despesa

La presidenta del PP de Madrid creu que "els diners, on estan millor és a les butxaques dels contribuents"

Europa Press
1 min
LA 'LIDERESA' EN ACCIÓ  
 Esperanza Aguirre va parlar, com fa sempre, sense embuts,  i va proclamar que a ella no "l'espanta" afrontar el repte sobiranista.

MadridLa presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ha afirmat aquest divendres que el govern espanyol de Mariano Rajoy ha reduït el dèficit tirant "més" d'apujar impostos que de reduir les despeses de l'administració, cosa que ella considera que hauria d'haver estat a l'inrevés. "Per reduir el dèficit hi ha dos camins: un, apujar els impostos, i l'altre, baixar les despeses. Jo crec que és millor reduir les despeses i crec que el govern espanyol ha fet servir més la primera", ha afirmat l'expresidenta de la Comunitat de Madrid en una entrevista, recollida per Europa Press, al programa 'Protagonistas', de Luis del Olmo, a RNE.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Preguntada sobre d'on hauria retallat ella si es trobés a la posició del president del govern espanyol, ha dit que "sense tocar els serveis bàsics i l'atenció als desfavorits, de tota la resta". Com a exemple, ha dit que caldria privatitzar ja Aena, la gestora aeroportuària espanyola. "Que ja veu la inversió sensacional que s'ha fet a Barajas i que resulta que, com que no hi ha companyia de baix cost, la gent no ve. No volem pagar 300 pel que un altre fa per 180. Així que, com que no volem pagar, no vénen", ha sentenciat.

Aguirre sosté així que els impostos cal intentar no apujar-los mai, i ha afirmat que ella està sempre "en contra d'apujar tots els impostos". "No sóc partidària d'apujar-los en cap sector i el que afirmo és que els diners, on estan millor és a les butxaques dels contribuents", ha conclòs.

stats