Política 28/03/2015

Aguirre: "El PP està obert a tothom, menys als que van en contra del sistema"

Alerta que la Constitució està "amenaçada" per tots aquells que han anunciat que la volen canviar

Efe
2 min
La presidenta de la Comunitat i del PP de Madrid, Esperanza Aguirre.

Pinto (Madrid)La presidenta del PP de Madrid i candidata a l'alcaldia de la capital espanyola, Esperanza Aguirre, ha presentat aquest dissabte els 40 candidats del partit als ajuntaments del sud de Madrid i ha subratllat que el PP "està obert a tothom, menys als que van en contra del sistema i contra la Constitució del 78".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Esperanza Aguirre ha ofert un míting al poliesportiu Alberto Contador de Pinto, davant d'uns mil afiliats i simpatitzants del partit, després de presentar una campanya en la qual demana la participació dels ciutadans perquè aportin les seves idees i suggeriments al partit a través de qüestionaris.

"És una iniciativa molt important que demostra l'obertura del PP als ciutadans. Una campanya participativa perquè en tots els municipis sortim al carrer per recollir les opinions dels madrilenys sobre la nostra tasca a la comunitat i en els ajuntaments, i per conèixer quins són els anhels i desitjos que volen que faci realitat el seu ajuntament i comunitat", ha explicat.

"Als que no estem oberts és als que volen canviar el sistema. La Constitució del 78 és el millor marc per fer aquests canvis i garantir la llibertat i prosperitat, perquè aquesta Constitució de la concòrdia i el consens és la que ha garantit la llibertat dels espanyols durant el període més llarg de la història", ha afegit Aguirre.

La presidenta del PP de Madrid ha assegurat que aquesta Constitució "avui està amenaçada per uns senyors que ja han anunciat la seva voluntat de canviar-la", i ha demanat que això ho diguin als seus amics, als seus familiars, "i a tots aquells que han confiat en el PP i que ara puguin tenir dubtes". Aguirre ha sentenciat que el PP és "el partit favorit dels madrilenys i això no se li pot oblidar a ningú", i ha destacat que han fet reformes constants i que mai s'han conformat amb allò que han fet.

stats