Política 07/09/2014

Les V s'estenen arreu del món a quatre dies de la Diada

Aquest cap de setmana s'han convocat fins a 23 rèpliques de la gran V que es farà l'Onze de Setembre a Barcelona per forçar la consulta del 9-N

Ara
1 min

BarcelonaCap de setmana d'alta activitat sobiranista en diverses ciutats del món. Fins a 23 ciutats organitzaran el cap de setmana previ a la Diada una rèplica de la V que omplirà els carrers de Barcelona aquest dijous, 11 de setembre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Entre les ciutats que dissabte van organitzar una V hi ha Cork i Galway, a Irlanda, Birmingham, al Regne Unit, i Miami. Aquest diumenge, se celebren V a Los Angeles, San Francisco, Seattle o Minneapolis (EUA), Vancouver (Canadà), Bristol (Regne Unit), Utrecht (Holanda), Kolobrzeg (Polònia), Hèlsinki (Finlàndia), San Salvador (San Salvador), Ciutat de Panamà (Panamà). També se celebra una V a Madrid, aquest diumenge. Es poden consultar totes les V convocades arreu del món a aquesta pàgina web de l'ANC.

En total, gairebé un centenar de ciutats d'arreu del món s'han adherit a la campanya, com per exemple Nova York (EUA), Sydney (Austràlia), Brussel·les (Bèlgica), París (França), Ginebra i Zuric (Suïssa).

stats