ELECCIONS MUNICIPALS
Política 26/01/2011

Esquerra i Reagrupament inicien contactes per presentar-se junts a Sant Cugat del Vallès

L'acord no posa en perill que l'alcaldable sigui Mireia Ingla, d'ERC. Les dues formacions comencen el desglaç. A Puigcerdà ja haurien arribat a un acord

Redacció
1 min

BarcelonaEsquerra i Reagrupament segueixen el seu particular procés de desglaç. Aquesta tarda ha comunicat que han iniciat converses per tal de presentar una candidatura unitària, oberta a altres forces independentistes, de cara a les properes eleccions municipals del proper 22 de maig.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'entesa, que no posarà en dubte la candidatura de Mireia Ingla (ERC), s'haurà de ratificar per mitjà de les assemblees de les dues formacions independentistes. També caldrà que es posin d'acord a l'hora de fer les llistes.

Paral·lelament, aquest dimecres s'ha sabut que els dos partits ja tindrien l'acord tancat, encara que no l'han anunciat, a Puigcerdà, segons publica el Diari de Girona.

Tots aquests moviments arriben passades unes eleccions al Parlament amb mals resultats per a les dues formacions –ja que ERC ha perdut la meitat dels diputats i Rcat no n'ha aconseguit cap– i després de l'entrevista de Joan Carretero el 12 de gener a l'ARA, en què va dir que "ERC ha de ser el pal del paller de l'independentisme".

stats