POLÍTICA
Política 12/07/2011

Fernández Bozal alerta dels riscos de l'objecció fiscal

La consellera de Justícia diu que l'Estat tindria mecanismes per cobrar-se els impostos ni que sigui “buidant el compte corrent” a la força

Redacció
1 min
Bozal

BarcelonaL'amenaça llançada ahir per Òmnium, en el sentit que si en quatre anys l'Estat no s'avé a un sistema de concert econòmic per a Catalunya promourà un tancament de caixes, ha encès l'alarma de la consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, que ha alertat dels riscos que comporta. En declaracions a COMRàdio, Bozal ha avisat que les institucions disposen de mecanismes de defensa que els permeten cobrar ni que sigui contra la voluntat dels contribuents: “Encara que jo no vulgui pagar, ho acabaré fent. Els mecanismes de defensa de les institucions públiques em buidaran el compte corrent. Per això dic que és un tema que s’ha de pensar bé”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'alerta de Bozal contrasta amb l'opinió del secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, que ha assegurat que arribats el cas que fracassés l'ofensiva pel concert, probablement diria que sí a un tancament de caixes com a mesura de pressió, malgrat que ha assegurat que confia que la negociació serà positiva.

stats