POLÍTICA
Política 21/07/2011

Fabra admet que el País Valencià ha viscut una “època molt convulsa”

El substitut de Camps ha allargat la mà a l'oposició per normalitzar la situació. Sobre el seu antecessor, ha dit que és “un exemple per a tots”

Efe
2 min

BarcelonaEl ja president del PP valencià i candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha admès en una entrevista a Punto Radio que el País Valencià ha travessat una "època molt convulsa". Fabra ha destacat la necessitat de "normalitzar" i "restituir" la imatge del territori i ha allargat la mà a l'oposició per treballar en aquest camí. Fabra també ha tingut paraules d'agraïment per al seu antecessor, Francisco Camps, que va dimitir ahir per la seva imputació en l'anomenada causa dels vestits, i al qual ha agraït "el sacrifici" que ha fet. 



Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ha estat una època molt convulsa i la veritat és que necessitem normalitzar-la", ha afirmat, i en aquest sentit ha manifestat la seva intenció d'"estendre la mà" a tots els partits polítics "per tornar a presentar una imatge forta i potent" del País Valencià. L'encara alcalde de Castelló ha admès que ahir ja va mantenir una conversa telefònica amb el secretari general del PSPV-PSOE, Jorge Alarte, en què es "van bastir ponts" per treballar de manera conjunta i aconseguir "restituir aquesta imatge i aquesta confiança". 



Camps: “Un exemple per a tots”

Fabra ha reconegut que va ser ahir mateix quan li van proposar substituir a Camps, ha agraït el "suport" que ha rebut en "aquests moments complicats", en què s'ha produït "una situació molt complexa i extraordinària". Ha agraït "el sacrifici" que ha fet Camps "per no enterbolir" les institucions valencianes ni el PP, "aplanant el camí per aconseguir un tomb" electoral que permeti aconseguir un "govern estable que generi il·lusió i confiança". També ha destacat la "fortalesa extraordinària" del seu antecessor, de qui ha reconegut que viu “uns moments complicats a nivell personal, institucional i de partit”. "És un exemple per a tots", ha sentenciat Fabra, que li ha desitjat "el millor" a un Camps que, ha assegurat, ahir estava "fort", encara que amb la processó "per dins".

stats