Política 22/10/2014

Fabra dubta de la conveniència de fer primàries en el PP: "Hi ha experiències en altres partits que no són positives"

El president del PP valencià diu, però, que no té problema en que se celebressin primàries, encara que ha dit que això s'hauria d'incorporar als estatuts

Europa Press
2 min

ValènciaEl president de la Generalitat Valenciana i del PP de la Comunitat Valenciana, Alberto Fabra, ha considerat, sobre la possibilitat que se celebrin primàries en el PP per triar als candidats, que hi ha hagut "experiències en altres partits que no són res positives ni per a aquests partits ni per a la societat espanyola".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

No obstant això ha aclarit que ell "no té cap problema" en celebrar-les però això "ho regeixen els estatuts que s'aproven en els congressos del partit, per la qual cosa aquesta proposta s'ha de fer en el proper congrés perquè es valori per part de tots els compromissaris".

Fabra s'ha expressat en aquests termes després de presidir un acte d'aniversari del Museu Sant Pius V de València en ser preguntat què li sembla que alguns membres del seu partit –l'últim ha estat el president de les Corts Alejandro Font de Mora– s'hagin mostrat favorables a celebrar primàries.

Preguntat per la seva opinió personal, ha contestat que "deixar que els afiliats opinin sempre és positiu perquè cal traslladar la sensació de que estem oberts a l'opinió dels ciutadans i, en aquest cas, dels quals formen part del PP".

A Fabra també se li ha preguntat si se sent "més a prop" de ser candidat del PP a la Generalitat en les properes eleccions autonòmiques, davant el que ha subratllat que "sempre" s'ha sentit "abrigallat i tractat adequadament pel partit". "Hi ha una comunicació –ha afegit–, no dic diària, però sí molt fluïda entre la direcció del partit, el govern i la Generalitat Valenciana i l'única preocupació que té aquest president és resoldre els problemes dels ciutadans, que encara són molts i que hem de seguir treballant".

"Qualsevol altre debat no em preocupa, perquè estem convençuts que estem realitzant el que hem de fer, treballar per als ciutadans", ha resolt.

stats