RELLEU A LES CORTS
Política 26/07/2011

Fabra defensa l'honradesa de Camps i n'elogia la gestió en el discurs d'investidura

En un discurs en castellà, el nou president de la Generalitat Valenciana admet que cal treballar per recuperar "la normalitat" i el prestigi de les institucions valencianes

Redacció
1 min
Fabra i Camps s'abracen al Parlament valencià

ValènciaEl nou president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha defensat amb contundència avui l'”honestedat” del seu predecessor en el càrrec, Francisco Camps, que va dimitir la setmana passada en saber-se que seria jutjat per cas dels vestits que li van regalar empreses relacionades amb la trama de corrupció Gürtel. Fabra ha dedicat els primers minuts del discurs d'investidura a defensar Camps i la seva gestió. "President, sempre seràs molt honorable", ha proclamat solemnement Fabra, que ha rebut un llarg aplaudiment de la bancada popular.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant el discurs, que ha pronunciat en castellà, excepte un petit fragment en què s'ha declarar “orgullós” de la identitat i els símbols propis del País Valencià, Fabra ha reconegut que haurà de treballar perquè "torni la normalitat" a les institucions valencianes i recuperin el prestigi perdut. Això sí, ha erigit en exemple de transparència Camps i la seva dimissió. També ha demanat "passar pàgina" i obrir una nova etapa.

Alberto Fabra ha arribat a les Corts acompanyat per Franciso Camps, que ha tornat a seure al seu escó per primer cop des que el TSJPV decidís que el jutjaria pel cas dels vestits. Han entrat plegats a l'hemicicle, on els han rebut els diputats del PP drets i amb un llarg aplaudiment.

stats