28-N
Política 29/11/2010

Felip Puig situa com a prioritat la sobirania fiscal

Espera responsabilitat de la resta de partits perquè Mas sigui investit president en la primera ronda

Laia Altarriba
1 min

BarcelonaFelip Puig ha situat la consecució de la sobirania fiscal com el principal objectiu de Mas, per davant de la independència. Ho ha explicat al Matí de Catalunya Ràdio, entrevistat per Manel Fuentes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Puig entén que primer cal articular el dret a decidir al voltant de les demandes fiscals, i que això permetrà avançar cap a la sobirania nacional.

p { margin-bottom: 0.21cm; } El secretari adjunt de CiU ha criticat les formacions independentistes: "Els ciutadans han valorat que faltava coherència entre grans proclames". I en al·lusió concreta a ERC, entén que han pagat la "col·laboració estreta amb un partit de clara obediència espanyola", referint-se al PSC.

Sobre la interpretació que han fet el PP i diversos mitjans espanyols, Puig no la comparteix, sinó que considera que "la gent ha anat a votar perquè hi hagi solucions per a l'economia de casa nostra, no pas perquè s'iniciï un canvi en la política espanyola".

Investidura de Mas

Felip Puig ha demanat responsabilitat a la resta de forces polítiques perquè Mas pugui ser investit en primera ronda. Considera que no caldrà el suport de cap altre partit polític, ja que la majoria han expressat que no posaran obstacles perquè el líder de CiU sigui nomenat president.

stats