ELECCIONS 2011
Política 06/05/2011

Fernández Díaz vol expulsar els delinqüents reincidents estrangers "independentment de la seva situació legal"

Ha proposat també un pla de seguretat a les escoles que inclourà la creació d'una unitat de la Guàrdia Urbana amb agents que actuïn contra l'absentisme escolar

Acn
1 min
Alberto Fernández Díaz

BarcelonaEl candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, s'ha compromès aquest divendres a promoure l'expulsió d'aquells delinqüents reincidents d'origen estranger "amb independència de la seva situació legal al nostre país". Aquesta és una de les propostes inclosa en les mesures del cap de llista en matèria de seguretat. Així mateix, ha proposat elaborar un pla de seguretat a les escoles que inclourà la creació d'una unitat específica de la Guàrdia Urbana amb agents tutors que actuïn contra l'absentisme escolar, el vandalisme i el consum d'alcohol i drogues, entre d'altres.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Necessitem més policia i mà ferma i mà dura, amb unes lleis que enduriran les penes", ha remarcat. El programa del PP en seguretat per a Barcelona proposa reestructurar el sistema de seguretat per exercir una política de màxima fermesa contra la delinqüència; potenciar la junta local de seguretat; elaborar un pla local de seguretat a Barcelona 2011-2015 per definir les prioritats en seguretat, i per últim, definir un sistema conjunt d'accés a la informació i d'intercanvi de dades per millorar la lluita contra la delinqüència de la Guàrdia Urbana, juntament amb la conselleria d'Interior i de ministeri d'Interior.

stats