RETALLADES DEL GOVERN
Política 14/03/2011

Alarma de Fernández Teixidó (CiU) pel "disbarat" de la "perdigonada de retallades" del Govern

L'exconseller d'economia amb Jordi Pujol i una de les veus més autoritzades de CiU en matèria econòmica reclama al Govern de Mas que sigui més específic amb les retallades que farà

Efe
1 min

BarcelonaEl diputat de CiU al Parlament i exconseller de Treball, Indústria, Comerç i Turisme amb el govern de Jordi Pujol, Antoni Fernández Teixidó, considera un "disbarat" la "perdigonada de retallades" pressupostàries generalitzades anunciades pel Govern de la Generalitat. En declaracions al programa Parlament de TV3, Fernández Teixidó, una de les veus més qualificades del grup parlamentari de CiU en matèria econòmica, ha expressat la seva alarma per la manera com s'està comunicant la tisorada que haurà d'aplicar el Govern per sanejar les seves finances.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Em fa la impressió que s'ha produït una perdigonada de retallades que des del meu punt de vista no tenen massa sentit com han estat formulats. Reclamo que el Govern, que naturalment ho farà, tingui molta cura, i sigui molt específic amb allò que hem de tocar", ha afirmat. "Parlar de retallades generalitzades em sembla sincerament un disbarat", ha reblat l'exconseller, partidari d'ajustar la despesa pressupostària "allà on faci menys mal".

Per a Fernández Teixidó, el govern que presideix Artur Mas ha d'explicar "de manera senzilla i pedagògica" la seva política d'austeritat i deixar clar que actuarà "allà on sigui imprescindible". "Ara haurem de posar ordre a les finances, no de manera indiscriminada, no penalitzant tothom, sinó amb molta cura, amb molta mà esquerra", ha subratllat.

stats