EUSKADI BUSCA LA PAU
Política 21/02/2011

Fernando Savater diu que "gràcies al terrorisme" s'ha mantingut "actiu" i s'ha "divertit molt"

Sobre la petició que ha fet el PNB que es legalitzi Sortu, Savater ha assegurat que "els nacionalistes porten anys donant mals consells"

Redacció
1 min

BarcelonaEl filòsof i acadèmic Fernando Savater ha assegurat aquest dilluns que el terrorisme l'ha mantingut "actiu i immers en la política" i que gràcies a això s'ha "divertit" molt", tot i que ha reconegut que té el "greuge" de tants morts i estimats amics" a qui ha perdut pel camí.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a Telecino, Savater ha assenyalat que, si no hagués estat pel terrorisme, després de la ditcadura franquista s'hauria dedicat al seus "llibrets" i a ser acadèmic. "No només no estic enfadat, sinó tot el contrari", ha declarat, al mateix temps que ha afegit que "gairebé ho agraeix perquè m'ha donat 15 o 20 anys més de joventut".

Sobre la petició que ha fet el PNB que es legalitzi Sortu, el nou partit de l'esquerra abertzale, Savater ha assegurat que "els nacionalistes porten anys donant mals consells" i ha demanat al partit basc que "es penedeixi" de les manifestacions que ha fet sobre les negociacions amb ETA al llarg dels últims anys.

stats