NOU GOVERN
Política 30/12/2010

Mascarell admet que encara se sent socialista

El nou conseller de Cultura assegura que ningú li ha demanat "que deixi de pensar el que pensa". Desplegarà la llei del cinema d'acord amb el seu reglament

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El nou conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha assegurat que se sent socialista i que manté el “pensament progressista i socialdemòcrata”, ja que ningú li ha demanat “que deixi de pensar el que pensa”. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Mascarell ha explicat que ha demanat la renúncia a la militància del PSC, tot i que encara no ha tingut temps de "fer la carta que acompanyarà el carnet".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El nou conseller, que no ha especificat si aquesta renúncia ha estat voluntària o per pressió del partit, ha negat que el PSC li hagi ofert un lloc destacat a la llista que encapçalarà Jordi Hereu a les eleccions municipals.

Mascarell ha assegurat que desplegarà la llei del cinema d'acord amb el seu reglament i ha subratllat que, malgrat la sentència del Tribunal Suprem sobre el castellà com a llengua vehicular, les polítiques de Catalunya "no canviaran", tot i que s'admetran les peticions de les tres famílies que van motivar la demanda.

stats