10-J, UN ANY DESPRÉS
Política 09/07/2011

La Festa.cat reivindica el 10-J amb conferències, actuacions musicals i cultura popular

Demà tancarà la seva primera edició a l'Avinguda de la Catedral amb la lectura del manifest i un correfoc

Redacció
1 min

BarcelonaEn la línia de reivindicació de la multitudinària manifestació que va omplir fa un any els carrers del centre de Barcelona per protestar contra la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut, l'associació cultural Fem País ha organitzat des d'ahir la primera edició de la Festa.cat. La seva voluntat és la de dinamitzar el país a través de la cultura i, d'aquesta manera, "mantenir la flama encesa d'una fita històrica pel poble de Catalunya" com ho va ser la concentració d'ara fa tot just un any.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els actes van començar divendres amb una taula rodona sobre la viabilitat de la independència d'una Catalunya independent i amb un passi de cinema. La previsió era repetir aquest vespre la mateixa programació que el dia anterior, amb lleugeres variacions, per anar fent boca de cara a demà, que és quan es llegirà el manifest fundacional de la Festa.cat.

Després hi haurà una sèrie d'actuacions musicals i diables i correfoc. La informació sobre el contingut dels seus actes es pot trobar al Facebook, al Twitter i al canal de Youtube de la iniciativa.

stats