LLiga Endesa
Política 05/10/2014

El Fiatc Joventut demana que s'aclareixi si s'ha detingut un seguidor a Saragossa per dur una estelada

El consell d'administració del club de Badalona ho ha reclamat en un comunicat on també defensa la llibertat d'expressió

Ara
1 min

BarcelonaEl consell d'administració del Fiatc Joventut de Badalona reclama en un comunicat que s'aclareixi si un seguidor arrestat al partit d'aquest diumenge a Saragossa l'han detingut per dur una estelada. "Durant el partit d'aquesta tarda a Saragossa, un aficionat del Joventut ha estat detingut per agents de la Policia Nacional, que l'han traslladat a la comissaria", explica la nota del club. Tot seguit afegeix: "Davant les diverses informacions que relacionen l'origen de la detenció amb el fet que l'aficionat en qüestió duia una estelada, els membres del consell d'administració del Club Joventut Badalona demanem que s'aclareixin els fets amb la màxima celeritat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El consell d'administració també ha deixat clar l'"absolut rebuig a qualsevol forma de violència" i que defensa "el dret a la llibertat d'expressió". Segons l'ACN, el jove formava part d'una seixantena d'aficionats que han assistit al partit entre el Fiatc Joventut i el CAI Saragossa. L'aficionat passarà la nit a comissaria de Ranillas de Saragossa i declararà davant del jutge aquest dilluns.

stats