Política 22/11/2012

El fiscal general de l'Estat desautoritza la decisió del fiscal català d'investigar 'El Mundo'

Eduardo Torres-Dulce no comparteix ni el fons ni la forma de la decisió d'investigar 'El Mundo' per les filtracions sobre Artur Mas i Jordi Pujol

Ara
1 min
Eduardo Torres-Dulce / EFE

BarcelonaEl fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce, no comparteix la decisió de la Fiscalia Superior de Catalunya d'obrir diligències contra 'El Mundo' per les filtracions sobre Artur Mas i Jordi Pujol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Torres-Dulce "no comparteix" ni el fons ni la forma en l'actuació del fiscal català, i afirma que aquest no l'ha informat prèviament de la decisió. Aquesta tarda, ha trucat directament al fiscal en cap del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Martín Rodríguez Sol, segons 'El País', i li ha dit: "No puc donar-te suport".

Tot i això, Torres-Dulce no vol prejutjar, segons el rotatiu, la seva opinió sobre si és qüestionable legalment una informació tan rellevant sobre la base d'un suposat esborrany policial que ningú no sap si existeix ni on és. De moment, no prendrà cap acció més enllà d'expressar la seva crítica contra l'actuació del fiscal català.

stats