Publicitat
Publicitat

La Fiscalia Anticorrupció, en contra de la imputació de la infanta Cristina

Presentarà un recurs per tirar enrere la decisió del jutge

La Fiscalia Anticorrupció recorrerà la citació com a imputada de la infanta Cristina, acordada aquest dimecres d'ofici pel jutge del cas Nóos, José Castro, segons han informat fonts del ministeri fiscal.

La citació es pot recórrer presentant un recurs de reforma al mateix jutge que l'ha dictat, en aquest cas, José Castro; si la tomba, es pot presentar un recurs d'apel·lació a l'audiència de Palma, segons recull la sentència judicial.

Per tant, la citació de la filla del rei Joan Carles en el marc de la investigació de les presumptes irregularitats en les activitats de l'Instituto Nóos, que presidia el seu marit, Iñaki Urdangarin, no és ferma i es podria ajornar, suspendre o revocar.

Més continguts de Política

  1. Resultat de la consulta de l'ANC: 96% a favor d'"impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat"

    L'entitat assegura que el resultat de la votació, en què han participat més de 16.000 adherits, la "reforça per seguir negociant amb tots els agents implicats" per buscar la "màxima unitat d'acció de cara al 27-S"

  2. El no a la independència augmenta i se situa set punts per sobre del sí, segons el CEO

    En resposta binària l'unionisme se segueix reforçant –50% contra 42,9%–, i quan es demana què ha de ser Catalunya, la via independentista és majoritària, però guanya pes la via autonòmica en detriment de la tercera via

  3. La CUP s’inclina per no investir Mas

    La formació debat fins demà en assemblees quines condicions fixa per avalar un govern sorgit del 27-S