Política 20/02/2012

Floriano: "Alicia sap interpretar el paper del PP a Catalunya amb matrícula d'honor"

Carlos Floriano, nou vicesecretari d'organització i electoral del PP, aplaudeix la líder popular catalana i assegura que s'ha sorprès del lloc que li ha donat el partit a ell després del congrés de Sevilla

Ara
2 min
Floriano, Cospedal, Rajoy, Arenas i González Pons, a Sevilla / AFP

BarcelonaEl nou vicesecretari d'organització i electoral del PP, Carlos Floriano, diu que se sent "sorprès pel lloc" en què l'ha situat el seu partit després del congres que els populars han celebrat a Sevilla aquest cap de setmana. Tot i això, reconeix que "sabia que algun lloc se li assignaria" però insisteix que "no sabia que seria aquest", que té més rellevància de la que s'esperava i que l'ha transformat en el número 3 del partit a nivell estatal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest congrés també ha tingut molt pes la figura de la catalana Alícia Sánchez-Camacho, que ha rebut aplaudiments per part dels líders espanyols pel paper que està desenvolupant amb la seva formació a Catalunya. Des del seu punt de vista, del nou vicesecretari popular "ho fa amb matrícula d'honor".

Sobre aquesta trobada per renovar la cúpula del partit a la capital andalusa, en què Floriano ha aconseguit un lloc que en principi es preveia que pogués ocupar González Pons, diu que aquest s'ho ha "pres molt bé" perquè el lloc que se li ha concedit "també és molt important". González Pons ha estat proclamat vicesecretari d'Estudis i Programes, un lloc "amb moltes responsabilitats" perquè "un partit sense idees no és res".

Pacte fiscal

Sobre Catalunya també ha opinat que el pacte fiscal "no hauria de ser la solució", ja que opina que Espanya hauria de sortir tota junta de la crisi i que buscar canvis legals per tal d'obtenir "algun avantatge" no es el camí. Creu que això no és "seguir les normes del joc".

Principals objectius

Els deures que tenen per davant com a partit són, des del punt de vista de Floriano, "el canvi a Andalusia, el canvi a Astúries i la necessària renovació del PP a províncies" com a conseqüència e la renovació de la cúpula.

Francisco Camps

A més a més, Floriano també ha avançat que Francisco Camps, expresident de la Generalitat valenciana, "ocuparà responsabilitats" en el futur lligades al PP, encara que no ha dit ni quan ni a quin nivell.

stats