Política 03/05/2015

Floriano considera que Pedro Sánchez és "un altre Zapatero"

Carrega contra la política de "gastar i gastar" del líder del PSOE

Europa Press
2 min
Carlos Floriano, vicesecretari del PP

SevillaEl vicesecretari general d'Organització i Electoral del PP, Carlos Floriano, ha advertit aquest diumenge que el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, és "igual" que l'expresident del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero i vol aplicar les seves "mateixes polítiques", les que "van arruïnar" aquest país.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant un acte amb joves a Sevilla, en el qual també ha intervingut l'alcalde de la ciutat, Juan Ignacio Zoido, Floriano ha assegurat que el gran "perill" per a la recuperació econòmica és que tornin aquestes polítiques que va posar en marxa Zapatero i que ara també vol aplicar Pedro Sánchez, que es "lliura" als sindicats i diu que vol derogar la reforma laboral.

"Pedro Sánchez semblava Zapatero i ara ja és igual, el mateix", segons el dirigent popular, que s'ha mostrat convençut que el secretari general del PSOE només proposa "gastar i gastar", de manera que aplica les mateixes polítiques de l'expresident socialista. "És un altre Zapatero", ha insistit.

Floriano ha defensat que el PP és l'únic partit "social" d'Espanya, perquè ha mantingut l'estat del benestar i ha garantit la viabilitat i futur del sistema de pensions. Ha assenyalat que els únics que van congelar les pensions van ser els socialistes, que després diuen que són "socials".

El vicesecretari del PP s'ha mostrat convençut que el seu partit guanyarà les eleccions municipals i autonòmiques del dia 24. "Hi ha més gent que està amb el PP que en contra del PP", ha dit Floriano, que critica els que només fan "política contra el Partit Popular perquè són incapaços de fer política a favor dels ciutadans".

Així mateix, ha demanat a la militància popular que, davant d'aquesta esquerra que quan es mobilitza ho fa per fer "impossible o al màxim de difícil" l'acció política del PP, durant la campanya que hi ha per davant es dediqui a explicar la "veritat". "La veritat del que ens trobem en els ajuntaments, en les comunitats i en el govern central i el que hem fet en aquests anys per intentar revertir la situació", ha indicat.

stats