Política 05/03/2012

La ministra de Foment es compromet a desencallar aquesta setmana els accessos viaris i ferroviaris definitius al port de Barcelona

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, explica que les obres, de 470 milions d'euros, es durien a terme amb un partenariat publicoprivat

Oriol March
1 min
Lluís Recoder, Sixte Cambra i Ana Pastor / PERE VIRGILI

BarcelonaEls accessos viaris i ferroviaris definitius al port de Barcelona avançaran aquesta mateixa setmana. Així ho ha assegurat la ministra de Foment, Ana Pastor, que en sortir d'una reunió amb representants institucionals i econòmics catalans ha promès que es desencallarà de manera immediata aquest assumpte.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat Pastor, caldrà dur el projecte al ministeri de Medi Ambient –la ministra hi té una reunió la setmana vinent– per tal d'obtenir-ne el vistiplau. L'anterior projecte ja ha caducat.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha explicat que les obres definitives tenen un cost de 470 milions d'euros que es finançarien a través d'un partenariat publicoprivat.

Pastor ha evitat valorar la proposta de gestió individualitzada de l'aeroport del Prat que aquest matí li ha presentat el consell tècnic d'infraestructures. S'ha limitat a assegurar que el to de la reunió ha estat "molt cordial".

stats