Política 23/12/2014

Forcadell: "Mas i Junqueras arribaran a acords, saben que no hi ha cap altra solució"

L'ANC engega una campanya d'autoinculpacions arran de la querella al president de la Generalitat

Ara
1 min

BarcelonaLa presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, està convençuda que Mas i Junqueras "arribaran a acords" i que hi haurà eleccions plebiscitàries abans de les municipals. En una entrevista a 'El Món a RAC1', Forcadell ha dit que tant el president de la Generalitat com el líder d'ERC "volen arribar a un acord" perquè "saben que no hi ha cap altra solució" per desencallar el procés sobiranista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'ANC ha engegat una campanya d'autoinculpació "massiva" en "solidaritat" amb el president de la Generalitat, Artur Mas, la vicepresidenta, Joana Ortega, i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau arran de l'admissió a tràmit de la querella interposada per la Fiscalia per haver organitzat el procés participatiu del 9 de novembre. Es tracta d'una jornada d'autoinculpació que comença aquest dimarts de manera "descentralitzada" a tots els jutjats de guàrdia i també al Tribunal Superior de Justícia (TSJC).

Forcadell ha dit que no s'esperava que el TSJC obrís la investigació a Mas pel 9-N. "En democràcia no podia entendre que una querella així fos admesa a tràmit", ha dit. Amb la campanya d'autoinculpació, l'ANC vol "fer entendre que hi ha una majoria molt àmplia de ciutadans de Catalunya que no estan d'acord amb la querella".

stats