CONSELL EXECUTIU
Política 18/11/2014

Mas convida Rajoy a visitar-lo al Palau de la Generalitat dissabte 29

El president de la Generalitat estaria "encantadíssim", ha dit el portaveu del Govern. "Res de nou" i "cap proposta": la valoració d'Homs de la resposta del president espanyol a la carta de Mas

Oriol March
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha assegurat aquest dimarts que la resposta de Mariano Rajoy a la carta que li va enviar Artur Mas la setmana passada no conté "res de nou" ni "cap proposta". La missiva del president espanyol va arribar ahir al Palau de la Generalitat i s'hi defensa que no hi ha cap marge de negociació sobre la sobirania nacional. "Que no hi hagi cap proposta és sorprenent", ha apuntat Homs, que ha indicat que hi ha "observadors internacionals" que consideren que l'immobilisme de Rajoy pot conduir a "inestabilitat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"S'ha dit que hi havia propòsit d'esmena en el terreny comunicatiu del PP. Seria bo reconèixer l'error històric de la recollida de signatures contra l'Estatut", ha apuntat el conseller, que ha indicat que Mas estaria "encantadíssim" de rebre el president espanyol al Palau de la Generalitat dissabte 29 de novembre, el la seva visita a Barcelona.

stats