CONSELL EXECUTIU
Política 27/03/2012

Homs, sobre les detencions del cas Campió: "Al tripartit no li aniria gens malament una mica de prudència"

El portaveu del Govern reitera la seva confiança en Josep Tous, coordinador general de la Diputació de Barcelona i conseller nacional de CDC, i en Isidre Masalles, alt càrrec de l'executiu. Els dos van ser detinguts per una suposada trama de tràfic d'influència

S. González / O. March
1 min

Barcelona"Al tripartit no li aniria malament una mica de prudència". Aquesta és la frase que ha etzibat el portaveu del Govern, Francesc Homs, als partits que reclamen apartar del seu càrrec Josep Tous, coordinador general de la Diputació de Barcelona, i Isidre Masalles, alt funcionari de la conselleria d'Empresa i Ocupació, a causa de les seves detencions en el marc d'una suposada trama de corrupció en les concessions d'ITV a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Anteriorment, Homs ha assenyalat aquest matí les concessions d'ITV que va fer l'anterior executiu tripartit a l'hora de valorar les cinc detencions produïdes ahir per suposada corrupció en aquestes autoritzacions. "El Govern vol parlar de fets i ara estem en secret de sumari", ha assegurat Homs a l'hora de defensar que no volia fer més valoracions que aquesta. El portaveu de l'executiu ha fet un repàs dels fets dels quals assegura tenir coneixement i ha volgut deixar clara la seva confiança amb Josep Tous -coordinador general de la Diputació de Barcelona- i Isidre Masalles -alt càrrec del departament d'Economia i Ocupació-. "Defensem la presumpció d'innocència", ha reiterat Homs.

El portaveu del Govern no s'ha mostrar partidari de retirar preventivament del seu càrrec aquests dos detinguts per la suposada trama de tràfic d'influències que hauria afectat les concessions d'ITV.

stats