CONSELL EXECUTIU
Política 21/02/2012

Homs retreu al PSC que enviï cartes de suport al Govern i després "trenquin peres"

El portaveu assegura que els socialistes tot just la setmana passada van enviar una carta a Artur Mas de suport pel corredor mediterrani i la gestió de l'aeroport

Sara González
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat que malgrat el PSC hagi suspès les relacions amb CiU l'executiu té sempre “la porta oberta” i la seva predisposició a negociar "serà la mateixa". Malgrat tot ha afegit que no entén com la setmana passada els socialistes van enviar una carta al Govern expressant el seu suport en la defensa de la gestió de l'aeroport i el corredor mediterrani i, en canvi, dilluns “trenquen peres”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha afirmat que el PSC ha escollit ara un camí “que s'adiu més al seu legítim interès” i no al col·lectiu, que exigeix “responsabilitat per part de tothom”. “Estem o no per donar un cop de mà per sortir de la crisi? Es dedicaran només a cultivar-se ells mateixos?”, ha etzibat Homs, qui ha afegit que aquestes “qüestions tàctiques de partit” perjudiquen els ciutadans.

El portaveu també ha lamentat que els socialistes intentin “autoexcloure's” d'un “gran acord de país” com és el pacte fiscal. “Es tornen a equivocar, però nosaltres seguirem endavant”, ha advertit Homs. Malgrat tot, ha afirmat que la geometria variable del Govern “no té prioritats” i la realitat és la mateixa ara que la setmana passada, és a dir, “molt complicada”.

stats