CONSELL EXECUTIU
Política 04/10/2011

Homs avança que Mas-Colell donarà més detalls sobre els pressupostos dilluns vinent

Així ho ha anunciat el portaveu del Govern en la roda de premsa posterior al consell executiu

S. González / O. March
1 min

BarcelonaEl conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, facilitarà més detalls sobre els pressupostos de la Generalitat pel 2012 dilluns vinent, 10 d'octubre, que és quan marca la llei de finances públiques (mai complerta més fins ara), que fixa aquesta data com a límit per presentar els comptes catalans. Es donaria compliment, així, a una resolució del Parlament, promoguda per PSC, PP, ICV-EUiA i ERC, que demanava a l'executiu que presentés els pressupostos abans de dilluns vinent.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ahir va ser Oriol Pujol, secretari general adjunt de CDC, qui va obrir la porta a tirar endavant els pressupostos abans del 10-O. "El Govern estarà a l'alçada del mandat del Parlament", va indicar Pujol. Tot i això, el portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat que avui el Govern no ha tractat l'assumpte i s'ha limitat a dir que el conseller Mas-Colell serà l'encarregat de detallar els pressupostos el 10 d'octubre.

Fins ara, la posició del Govern havia radicat a allunyar els comptes del "pimpampum" electoral, i es donava per fet que els pressupostos, així com també el debat al Parlament, es tractarien després de les eleccions espanyoles del 20-N.

stats