CONSELL EXECUTIU
Política 06/03/2012

El Govern, sobre l'objectiu de dèficit: "No és ni just, ni proporcionat, ni rigorós ni seriós"

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, presentarà aquest dimarts a la tarda una proposta alternativa durant el Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF)

S. González / O. March
1 min
El portaveu del Govern, Francesc Homs, en roda de premsa

Barcelona"Ni seriós, ni rigorós, ni just, ni proporcionat". Així ha valorat el portaveu del Govern, Francesc Homs, el plantejament del govern espanyol a l'entorn dels objectius de dèficit marcats pel govern espanyol. El portaveu ha volgut agrair a totes les forces polítiques catalanes el seu suport a l'hora de reclamar la flexibilització dels objectius de dèficit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, presentarà aquesta tarda una "proposta concreta" sobre els objectius de dèficit marcat per les comunitats autònomes. Una proposta que el portaveu del Govern no ha volgut avançar perquè, segons ha explicat, prefereix que ho faci el mateix Mas-Colell en el marc del Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF) que reuneix aquesta tarda tots els consellers d'economia de les comunitats autònomes.

Homs ha alertat que el dèficit “té conseqüències que s'han de conèixer” i que flexibilitzar el dèficit aniria “en detriment” de la iniciativa privada. “Quan les administracions públiques generen deute i això vol dir que treuen recursos financers que podrien estar a disposició d'aquells que estarien en condicions de crear llocs de treball en aquest moment”, ha dit el portaveu.

stats