CONSELL EXECUTIU
Política 14/06/2011

Homs deplora "l'espectacle" de PP i PSOE per no posar-se d'acord en la renovació del TC

El Govern se sent "estafat" perquè l'Estat li "dóna lliçons" de què és constitucional o no i després no compleix amb la Constitució. El portaveu assegura que la manifestació del 10-J la va provocar la sentència i el "filibusterisme" de socialistes i populars

M. Colomer / S. González
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha afirmat que l'executiu català se sent “estafat” davant “l'espectacle” de PP i PSOE, que no són capaços de posar-se d'acord per renovar els membres del Tribunal Constitucional. “No es cansen de donar-nos lliçons de què és constitucional i què no en tot allò que afecta Catalunya però a l'hora de fer allò que la Constitució estableix tots xiulen per interessos partidaris”, ha etzibat el portaveu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha assegurat que allò que va provocar que més d'un milió de persones sortissin al carrer a la manifestació del 10-J va ser la sentència del TC i l'actitud de “filibusterisme” dels socialistes i populars, i no només els recursos. En aquest sentit, el portaveu ha recordat que el Defensor del Poble, que també va presentar un recurs contra l'Estatut, “té carnet del PSOE”.

stats