POLÍTICA
Política 13/04/2011

Francisco Camps, ingressat per operar-se d'una hèrnia discal

El president valencià no tindrà l'alta mèdica per a la visita d'Artur Mas aquest dimecres a València. Els dos presidents havien de parlar del Corredor Mediterrani i de TV3 al País Valencià

Acn
1 min
Francisco Camps, en un acte electoral, la setmana passada / EFE

BarcelonaEl president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, ha ingressat aquest dimecres a l'hospital Doctor Peset de València per ser intervingut d'una hèrnia discal en fase aguda, segons que ha informat el govern valencià a través d'un comunicat. Camps estarà entre dos i tres dies hospitalitzat i un mínim de 15 dies de baixa, de manera que no s'espera que tingui l'alta mèdica per a la visita del president català, Artur Mas, a València el dimecres vinent. La trobada entre Mas i Camps havia de centrar-se en el Corredor Mediterrani, i també estava previst parlar d'altres infraestructures i acords econòmics i del cessament de les emissions de TV3 al País Valencià.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'hèrnia discal de Francisco Camps ha condicionat recentment bona part de la seva agenda en el darrer mes. Amb l'operació, el president valencià es perdrà alguns actes de precampanya per a les autonòmiques i municipals del 22 de maig vinent. Camps ja va estar de baixa un parell dies durant la setmana de Falles a causa del mateix problema. El president valencià va haver de rebre infiltracions per tal de poder acompanyar Mariano Rajoy durant la seva visita a València el 18 de març. Aquell mateix dia només unes hores abans no va assistir a la reunió prevista amb la presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho. En aquesta ocasió, no es descarta que Camps faci un esforç i s'incorpori excepcionalment a la reunió amb Mas. El president valencià assistiria el mateix dia, més tard, a la final de Copa del Rei entre el Barça i el Madrid a l'estadi de Mestalla.

stats