CAS GÜRTEL
Política 12/12/2011

Les evidències contra Camps marquen el judici pel cas dels vestits

L'expresident valencià afronta l'acusació en el moment de màxima solitud i després d'haver dilatat el procés per no interferir en cap comici electoral

Salvador Almenar
1 min
Fabra i Camps s'abracen el dia que el primer va agafar el relleu del president imputat, al juliol.

ValènciaL'expresident valencià, Francisco Camps, reapareix avui cinc mesos després de la seva dimissió en el banc dels acusats del Tribunal Superior de Justícia valencià per fer front a l'acusació pel cas dels vestits. El jutge li imputa haver acceptat peces per valor de 14.000 euros entre 2005 i 2008 a canvi d'atorgar contractes públics a empreses vinculades a la trama Gürtel. També està acusat de rebre regals pel mateix motiu l'exsecretari general del PP valencià, Ricardo Costa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després d'intentar dilatar el procés perquè no coincidís amb cap procés electoral, Camps ja no pot esquivar la pressió judicial, i ho farà en el moment de més solitud, amb antics aliats com Mariano Rajoy o Rita Barberà més lluny que mai. Les evidències que el vinculen amb els vestits –assegura que els va pagar, però no troba les factures–, a més, en dificulta la defensa, així com el fet que altres imputats ja s'han declarat culpables.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM.

stats