ELECCIONS MUNICIPALS
Política 30/03/2011

García Albiol aconsella l'Ajuntament de Reus sobre com s'ha de gestionar la immigració

En una visita a la ciutat, el candidat del PP a Badalona reclama que es "restringeixi l'accés a ajuts i serveis socials” a aquells nouvinuts que "ni s'adapten ni volen adaptar-se"

Núria Martínez
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El candidat del PPC a Badalona, Xavier García Albiol, no en té prou amb fer propostes sobre la immigració de la seva ciutat, sinó que ara es permet dir a l'Ajuntament de Reus com ha de gestionar aquest fenomen. Així, Albiol ha reclamat a aquest consistori que "restringeixi l'accés a ajuts i serveis socials” a aquells nouvinuts que "ni s'adapten ni volen adaptar-se" a les normes de convivència. Albiol ha qualificat "d'injustícia social que immigrants en situació irregular passin per davant de veïns de Reus per aconseguir aquest tipus d'ajudes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent popular i la candidata per Reus, Alícia Alegret, així com el diputat del PPC, Rafael López, s'han reunit amb l'Associació de Veïns Pau Casals i Jardins de Reus per "constatar els problemes de seguretat i civisme del barri". Albiol s'ha mostrat "preocupat" de la situació que es viu a alguns carrers de Reus que, segons ha assegurat, s'han convertit en "guetos".

Segons el candidat badaloní cal ser contundent amb "aquesta part d'immigració minoritària que ha vingut a aprofitar-se del nostre sistema d'ajuts, a delinquir, i a fer la vida impossible als veïns. Això no ho podem permetre perquè desvertebra els barris de les nostres ciutats". El dirigent popular ha afegit que, "tot i que Reus i Badalona són ciutats diferents, comparteixen problemàtiques comunes". "Avui hi ha veïns que estan desitjant marxar del seu barri, i qui pot es malvèn el pis per marxar, i això també està passant a Badalona, curiosament els dos municipis governats per alcaldes socialistes", ha etzibat.

stats