Política 27/11/2015

Gabriel Rufián (el candidat d'ERC) i Gabriel Rufián (el del 'Polònia'), cara a cara a l'ARA

Ara
1 min
Gabriel Rufián i Ivan Labanda (el Rufián del 'Polònia'), avui davant de l'ARA / RUTH MARIGOT

BarcelonaNo us enganyarem, ha estat casualitat. Però la imatge s'ha produït i val més que mil paraules: els dos Gabriel Rufián de la política catalana, el cap de llista d'ERC per al 20-D i el del 'Polònia' s'han trobat avui a l'ARA i han intercanviat una salutació carregada de bon humor. Fins i tot han posat per fer-se aquesta foto en què tots dos fan el gest característic d'un dels polítics revelació d'aquest any.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Va, us ho explicarem tot: Ivan Labanda, l'actor que broda Rufián al 'Polònia', havia quedat amb Queco Novell –el Mariano Rajoy del 'Polònia'– a la redacció de l'ARA perquè Novell aprofitava que el candidat d'ERC havia vingut a deixar-se entrevistar per Antoni Bassas per 'assaltar-lo' i fer-li les preguntes del seu particular test de campanya –el podreu llegir d'aquí a uns dies–... Aquesta és la voràgine en què viu Rufián aquests dies i, no cal dir-ho, en què està ficada Catalunya.

En poques setmanes, els gags de Rufián i Joan Tardà al 'Polònia' s'han fet molt populars. Com aquest d'ahir a la nit, en què els dos polítics aprenien a conviure en un pis a Madrid, on es trobaran quan passin les eleccions del 20-D –si aconsegueixen els seus escons de número 1 i 2 de la llista.

stats