Publicitat
Publicitat

Gallardón, sobre el matrimoni gai: "Allà on hi ha amor està plenament justificada la unió entre dues persones"

El ministre de Justícia no ha volgut opinar sobre les declaracions de Fernàndez Díaz perquè prefereix comptar amb l'explicació completa del ministre

El ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, no ha volgut opinar sobre les declaracions del seu company de gabinet, el ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz, en contra del matrimoni homosexual, però ha sentenciat que "allà on hi ha amor està plenament justificada la unió entre dues persones".

En una entrevista a Ràdio Nacional aquest matí, Gallardón ha reconegut que no ha parlat encara amb el seu company i "bon amic", el ministre de l'Interior, i ha considerat que abans d'opinar sobre unes declaracions és bo comptar amb l'explicació i anàlisi completa de qui les fa.

En un acte de l'ambaixada espanyola al Vaticà, Fernández Díaz va dir que el "matrimoni entre persones del mateix sexe no ha de tenir la mateixa protecció dels poders públics que el matrimoni natural", ja que la "pervivència de l'espècie no estaria garantida" .

Ruiz-Gallardón ha ofert la seva opinió i ha insistit que "per sobre de qualsevol altra consideració, el que justifica una relació conjugal és l'amor", la necessitat de trobada de dues persones i la seva voluntat de compartir les seves vides.

Més continguts de Política

  1. Així es va omplint la Via Lliure de la Meridiana: més de 250.000 inscrits

    Més de 60 trams ja tenen una ocupació alta, però els organitzadors insisteixen que el ritme d'inscripcions és insuficient

  2. Carta de Felipe González als catalans: "La proposta d'aquesta coalició unida pel rebuig a Espanya pot ser el començament de la veritable via morta"

    "Com és possible que es vulgui portar el poble català a l'aïllament, a una espècie d'Albània del segle XXI?", es pregunta l'expresident espanyol en un article a 'El País'