POLÍTICA
Política 08/09/2011

García Albiol es presenta com a dic de contenció de la ultradreta

L'alcalde de Badalona insisteix que si no s'afronten de “manera real” els problemes de la immigració es donen ales a partits amb “missatges racistes”

Redacció
1 min
L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol / ACN

BarcelonaL'alcalde de Badalona, el popular Xavier García Albiol, ha explicat en una entrevista a Catalunya Ràdio que “si els partits tradicionals no afronten de manera real” els problemes derivats de la immigració, partits amb “missatges racistes”, que ha definit com a “perillosos”, rebran els vots dels veïns que se sentin “oblidats”. García Albiol ha recordat que el mateix conseller d'Interior, Felip Puig, va admetre en una entrevista recent que hi ha “col·lectius d'immigrants” que provoquen problemes i reivindica “realisme” per solucionar-los.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder del PP a Badalona i alcalde de la ciutat va passar ahir pels jutjats per declarar com a imputat per un presumpte delicte d'incitació a l'odi i discriminació racial que té a veure amb els díptics electorals en què s'associava immigració i delinqüència. García Albiol va insistir davant el jutge que els romanesos d'ètnia gitana generen "una part important" de la inseguretat a Badalona.

stats