Política 13/05/2017

García Albiol afirma que el procés sobiranista "només interessa a l'elit burgesa"

El president del PP català diu que està disposat a assistir a la conferència del 22 de maig si s'abandona "el monotema dels últims cinc anys"

Ara
1 min
Xavier Garcia Albiol al saló Automobile Barcelona

BarcelonaEl líder del PP català, Xavier García Albiol, ha dit aquest dissabte que el procés sobiranista "només interessa a l'elit burgesa" i no a la majoria dels catalans. Ho ha dit al Saló Automobile Barcelona, un esdeveniment que el líder popular ha valorat positivament com a fruit de la col·laboració entre administracions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En relació a la conferència que farà el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a Madrid el 22 de maig, ha afirmat que està disposat a assistir-hi si s'abandona "el monotema dels últims cinc anys" i s'aprofita aquesta oportunitat per trencar el bloqueig institucional.

Així mateix, ha assenyalat que a la gent normal no li interessa la independència, sinó "poder comprar-se un cotxe dels que estem veient en aquest saló", tenir estabilitat laboral i poder viure amb normalitat.

També ha dit que l'expresident de la Generalitat Artur Mas s'ha convertit en un problema per a Catalunya i per al PDECat, i ha demanat que abandoni les seves "ànsies de seguir instal·lat en la vida pública quan la societat catalana li ha girat l'esquena".

stats