POLÍTICA
Política 03/02/2012

El president de la Generalitat considera "una autèntica bestiesa" recuperar el Pla Hidrològic Nacional

Artur Mas es compromet a combatre la proposta si es torna a posar sobre la taula i assegura que defensarà el transvasament del Roine

Sara González
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat que recuperar el Pla Hidrològic Nacional (PHN) que va defensar José María Aznar “és una autèntica bestiesa” i ha aclarit que, si es torna a posar sobre la taula, el rebutjarà frontalment i tornarà a defensar el transvasament del Roine.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Mas ha tret ferro a les declaracions que va fer el dimarts el ministre d’Agricultura, Miguel Arias Cañete, que va obrir la porta a recuperar el polèmic PHN de l’Ebre i s’ha mostrat confiat que Mariano Rajoy no actuarà com el seu antecessor popular. “Estem en el terreny de les declaracions i hem de veure fins a quin punt es tradueixen en decisions”, ha argumentat el president.

Malgrat la bona sintonia demostrada fins ara en el terreny econòmic, Mas ha deixat clar que qualsevol proposta que trepitgi una línia vermella dels interessos de Catalunya serà combatuda, i que el PHN n'és una.

stats