Política 26/03/2012

La Generalitat recorda que el subdirector detingut ha treballat amb diversos governs

El departament d'Empresa demana "respecte per la presumpció d'innocència" de Masalles i assegura que "a hores d'ara no té cap motiu ni raó per dubtar de la seva honorabilitat"

Ara
1 min
Isidre Masalles, detingut després de l'escorcoll a la seu de la subdirecció general de Seguretat Industrial de la Generalitat

BarcelonaIsidre Masalles, actual subdirector de Seguretat Industrial de la Generalitat i detingut com a presumpte implicat en la investigació d'una suposada trama corrupta, ha treballat amb diversos governs. Va començar el 1987. Com a funcionari –tècnic superior–, feia d'inspector de seguretat nuclear a l'aleshores direcció general d'Energia i Mines. I va ser el 2005, en època del govern tripartit, que va fer el salt a director de Serveis de l'aleshores departament de Comerç, Turisme i Consum. Posteriorment, va conservar el càrrec, entre el 2007 i el 2010, en la conselleria d'Innovació, Universitats i Empresa. I actualment, des del cinc de setembre de 2011, depèn de la direcció general d'Energia, Mines i Seguretat, dins del departament de Francesc Xavier Mena.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Són dades que recorda el departament d'Empresa i Ocupació en un comunicat difós aquest dilluns a la tarda, arran de la detenció de Masalles i quatre persones més pel que podria ser la branca catalana del cas Campió, en el qual està implicat l'exministre socialista José Blanco.

"El departament d'Empresa i Ocupació manifesta que a hores d'ara no té cap motiu ni raó per dubtar de l'honorabilitat i la feina desenvolupada pel senyor Masalles durant aquests 25 anys al servei de l'administració de la Generalitat de Catalunya", afegeix l'escrit. També demana "respecte per la presumpció d'innocència" de Masalles mentre el jutjat d'instrucció número 9 de Barcelona investiga el cas, que està sota secret de sumari.

stats