22-M
Política 16/04/2011

Gomà vol impedir que les retallades s'estenguin als municipis

L'alcaldable d'ICV-EUiA per Barcelona diu que "Xavier Trias és a Barcelona el que és ara Artur Mas a Catalunya” i recorda que el projecte de CiU és antagònic al dels ecosocialistes

Redacció
1 min
Ricard Gomà ha presentat el lema de la seva campanya / ACN

BarcelonaEl candidat d'ICV-EUiA a l'alcaldia de Barcelona, Ricard Gomà, vol que la formació ecosocialista sigui el dic de contenció que eviti que els ajustos empresos des del Govern arribin als ajuntaments. Gomà creu que les eleccions del 22 de maig "seran un camp de batalla democràtic en què ens juguem si aquesta lògica de les retallades s'estén a les localitats i municipis o si ho impedim democràticament a través de la mobilització i les alternatives". L'ecosocialista ha presentat aquest dissabte el seu lema de campanya, “Ningú pot retallar les teves idees”, acompanyat del secretari general d'ICV, Joan Herrera.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Gomà ha carregat contra el projecte de govern de CiU i ha comentat que "Xavier Trias és a Barcelona el que és ara Artur Mas a Catalunya”. Segons ell, “el projecte de Trias és el de retallar els serveis municipals, instal·lant la mateixa lògica de la Generalitat actual". En canvi, el model d'ICV-EUiA és “antagònic” perquè “CiU representa els poderosos, els especuladors” mentre els ecosocialistes volen “que les persones siguin protagonistes d'una sortida diferent".

stats