POLÍTICA
Política 26/01/2012

González Pons: "No hi ha res a rehabilitar; Camps és un polític en actiu a primera fila"

El vicesecretari de comunicació del PP creu que Camps i el partit es mereixen la "satisfacció" de sentir Rubalcaba i Chacón reconeixent la innocència de l'expresident valencià

Ara
1 min

ValènciaEl vicesecretari de comunicació del PP, Esteban González Pons, ha considerat aquest dijous que l'expresident de la Generalitat valenciana Francisco Camps absolt dimecres del delicte de suborn que li imputaven "no ha de ser rehabilitat, perquè és un polític en actiu perfectament rehabilitat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent popular ha subratllat que Francisco Camps és "no només un militant exemplar, sinó destacat del PP, membre de les Corts, que en un moment va renunciar a la Presidència de la Generalitat per defensar millor el seu honor i no perjudicar el partit". González Pons ha defugit parlar del futur de Camps, però ha insistit que l'expresident "és un polític de primera fila a qui el PP mai va inhabilitar, i per tant no és necessari rehabilitar-lo de res".

Amb la incògnita de veure com resoldrà ara el PP la situació que ha obert el veredicte absolutori -va ser la direcció del partit a Madrid que va forçar la dimissió de Camps en saber-se que hauria de seure al banc dels acusats-, González Pons ha optat per llençar pilotes fora. "No és dia de preguntar-se pel futur, sinó pel que ha passat els darrers anys". "El jurat ha declarat innocent a una persona que ha estat vilipendiada per l'oposició, agredida en termes verbals i assetjat", ha afegit, i ha instat el PSOE a reconèixer la innocència de Camps: "Després de tres anys llargs de persecució de l'oposició i un llarg calvari judicial, Camps i el PP ens mereixem gaudir una mínima, honesta i educada satisfacció de sentir Rubalcaba i Chacón dir que Camps era innocent".

stats