CONSELL EXECUTIU
Política 08/07/2014

El Govern aprova el primer tràmit de la llei que ordenarà el personal de l'Agència Tributària Catalana

És un dels passos de la futura Hisenda catalana que CiU i ERC es van comprometre a bastir aquesta legislatura

Oriol March
1 min

BarcelonaEl Govern ha aprovat aquest dimarts la memòria preliminar de l'avantprojecte de llei sobre l'ordenació de cossos i escales d'adscripció exclusiva a l'Agència Tributària Catalana (ATC). Aquest és el primer tràmit, segons ha explicat el conseller de la Presidència, Francesc Homs, de la futura llei que unificarà en un únic text legal totes les normes de regulació i especificitats pròpies del personal de l'ATC, dins del marc de la normativa general de la funció pública.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En concret, ha explicat Homs, es vol regular el règim del personal que pertany als cossos i escales d'adscripció exclusiva a l'ATC, modificant i adaptant les seves funcions, els sistemes d'integració a aquests cossos, la selecció i provisió, la carrera administrativa, el règim d'incompatibilitats, el règim de dedicació i el règim transitori.

D'aquesta manera es vol "millorar" l'organització i el funcionament de l'ATC, així com controlar i ordenar el procés de transformació i transició entre l'actual i el futur model d'ATC i la seva "consolidació".

stats