POLÍTICA
Política 30/07/2011

El Govern i l'Ajuntament de Moià redactaran un pla de viabilitat econòmica i financera

La vicepresidenta, Joana Ortega, creu que cal plantejar més mesures d'estalvi i buscar altres vies de finançament per treure el consistori de la situació de fallida tècnica

Acn
1 min

PuiggròsLa vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, garanteix el suport de la Generalitat a l'Ajuntament de Moià. Ortega s'ha compromès a acompanyar el consistori en la redacció d'un pla de viabilitat econòmica i financera que el permeti sortir de la fallida tècnica. Ortega ha assegurat que estava al corrent de la difícil situació d'aquest consistori, i considera que abans de crear alarma, l'alcalde els hauria d'haver presentat els comptes per poder contrastar la situació. Tot i això, creu que podran trobar les mesures adients per ajudar-lo a sortir de la situació de fallida, amb el plantejament de més mesures d'estalvi de la despesa i la recerca d'altres vies de finançament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ortega ha reiterat que la voluntat del Govern és ser al costat dels municipis, i ha reconegut que després del de Moià, segurament hi haurà més casos de fallida municipal. La vicepresidenta ha recordat que una manera de prevenir aquesta situació són les reunions que estan mantenint amb els alcaldes dels ajuntaments més afectats i que ja ha garantit que s'aniran repetint.

stats