Política 28/12/2010

El primer Govern nomenarà aquest dimecres càrrecs intermedis dels departaments

1 min

BarcelonaDemà dimecres es reunirà per primera vegada el Consell Executiu d'Artur Mas, un cop els seus consellers hagin pres possessió del seu càrrec a partir de les dotze hores. Després de l'acte solemne al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, els membres de l'executiu celebraran la seva primera trobada, que servirà, entre d'altres coses, per nomenar càrrecs intermedis dels diferents departaments. A la tarda es produiran els diferents traspassos de carteres. L'executiu es podria tornar a reunir abans que acabi l'any, és a dir, dijous o divendres, segons han confirmat a l'ACN fonts de Presidència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de la presa de possessió al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat de la vicepresidenta d'Artur Mas, els consellers i el secretari del Govern, es produirà a continuació la primera reunió del Consell Executiu.

Entre d'altres qüestions, aprovarà el nomenament de càrrecs intermedis dels departaments, és a dir, esglaons inferiors de l'administració com podrien ser directors generals, secretaris generals i altres càrrecs d'aquest tipus.

És més, a banda d'aquesta reunió, fonts de Presidència han indicat a l'ACN que encara es podria produir una nova trobada abans d'acabar l'any, és a dir, dijous o divendres. El 22 de desembre es va produir l'última reunió de l'executiu presidit per José Montilla.

A la tarda, tindran lloc els diferents traspassos de carteres entre els ja exconsellers i els nous titulars dels departaments de la Generalitat.

stats