Política 13/09/2017

El Govern creu que la persecució de l'Estat farà augmentar la participació a l'1-O

Turull: "Els problemes no es prohibeixen, s'arreglen"

Dani Sánchez Ugart
1 min
Jordi Turull el 21/04/2013

MadridEl conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Jordi Turull, ha respost avui als últims passos del govern espanyol i la fiscalia contra els alcaldes que donen suport al referèndum assegurant que "potser faran que molts ciutadans que no es plantejaven votar ara s'ho plantegin". En l'acte de la celebració de la Diada a Madrid, Turull ha enviat un missatge al govern espanyol, i ha dit que "els problemes no es prohibeixen, s'arreglen".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El conseller ha tret importància al tancament de la web del referèndum, tot i que ha dit que és propi "d'èpoques pretèrites" i d'altres països "amb poques garanties democràtiques". "Tot té solució", ha asseverat, abans que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, anunciés la nova web del referèndum.

"El president del govern espanyol té un clar problema de percepció de la realitat del que passa a Catalunya", ha continuat Turull abans de presidir l'acte institucional de la Diada, i ha reblat: "Estem veient que en nom de la Constitució s'estan duent dinàmiques molt anteriors a la Constitució".

stats