CONSELL EXECUTIU
Política 22/02/2011

El Govern posarà en marxa un pla estratègic en turisme de cara al perídode 2011-2015

La inciativa la liderarà el departament d'Empresa i Ocupació, encapçalat per Francesc Xavier Mena. L'exconseller Josep Huguet diu que "ja estava esbossat i validat" per l'Agència Catalana de Turisme

S. González / O.march
1 min

BarcelonaEl departament d'Empresa i Ocupació, encapçalat per Francesc Xavier Mena, ha rebut aquest matí l'encàrrec del Govern de dur a terme un pla estratègic en matèria de turisme de cara al perídode 2011-2015. Tal com ha explicat el portaveu del Govern, Francesc Homs, aquest pla tindrà quatre línies mestres: la potenciació de la marca Catalunya als mercats europeus i mundials, la creació d'una línia de suport per a empreses turístiques, la modernització d'infraestructures i serveis turístics i, per últim, la professionalització del sector. L'exconseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, diu al seu Twitter que el pla 2011-2015 ja està esboçat i aprovat per l'Agència Catalana de Turisme.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El turisme és un sector estratègic per a l'economia catalana, perquè aporta el 12% del PIB i dóna feina a gairebé 400.000 persones.

stats