CRISI A GRÈCIA
Política 29/06/2015

Unió creu que la crisi grega evidencia el "nefast recorregut que té el populisme quan arriba a les institucions"

Espadaler acusa Syriza de "posar un país sencer i altres països en situacions complexes i delicades" i lamenta que "el populisme omple urnes i actes dels parlaments, però no resol problemes"

Roger Tugas
1 min
Ramon Espadaler i Montse Surroca, en roda de premsa després de la reunió del comitè de govern d'Unió / ACN

BarcelonaEl secretari general del Comitè de Govern d'Unió, Ramon Espadaler, ha valorat aquest dilluns la crisi a Grècia arran del referèndum convocat sobre el rescat i ho ha fet destacant el "nefast recorregut que té el populisme quan arriba a les institucions". Així, el dirigent democristià ha alertat que "el populisme omple urnes i actes dels parlaments, però no resol problemes", i ha subratllat que l'atzucac en què es troba el país hel·lè és una "situació generada per un populisme, que en assolir les institucions, situa el país en un atzucac".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

D'aquesta manera, Espadaler, que ha explicat que la cúpula del partit ha debatut aquest dilluns sobre la situació de l'estat governat per Syriza ha acusat l'executiu d'Alexis Tsipras de "posar un país sencer i altres països en situacions complexes i delicades". Ha insistit igualment que "el rigor i la seriositat han d'imperar també en els moments de dificultat", ja que "les solucions mar seran simples ni simplistes".

stats