Política 22/01/2011

Zapatero reedita la unitat al PSOE per afrontar les reformes

Reconeixen que l'acord amb els agents socials seria positiu tant per el govern espanyol com per els sindicats que "és imprescindible enfortir"

Miquel Codolar
1 min

MadridEls barons socialistes han fet pinya avui al voltant de les polítiques reformistes del president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i al seu compromís d'austeritat en la despesa pública. El president de la Junta d'Andalusia, José Antonio Griñán, ha explicat que durant la trobada, on han participat els vicepresidents Alfredo Pérez Rubalcaba i Manuel Chaves, i els ministres José Blanco i Valeriano Gómez, el PSOE ha reeditat la unitat en l'esforç i el discurs per impulsar les reformes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Acord "en tot" amb els sindicats

El PSOE considera possible arribar a un acord "en tot el que està sobre la taula" en la negociació del govern espanyol i els agents socials. Griñán ha dit que el clima de les reunions han "canviat radicalment" en les últimes setmanes. Ha exposat que les reformes són necessàries i el consens amb els sindicats és "molt convenient". Finalment, considera que és "imprescindible enfortir als agents socials" perquè els sindicats són "imprescindibles" i els convenis un "instrument essencial" per determinar els salaris dels treballadors. També ha manifestat que una de les crítiques dels barons socialistes ha estat la necessitat d'una millor explicació als ciutadans de la necessitat de fer les reformes.

stats