Política 20/07/2015

Guardiola tancarà la llista unitària de CDC, ERC i les entitats del 27-S

S'estan ultimant les converses perquè l'exentrenador del Barça ocupi el lloc simbòlic a la candidatura que encapçalarà Romeva

Ara
1 min
Pep Guardiola votant CRISTINA CALDERER

BarcelonaL'exentrenador del Barça i entrenador del Bayern Munic, Pep Guardiola, tancarà la llista unitària independentista que impulsen CDC, ERC i les entitats sobiranistes. Les converses perquè ocupi simbòlicament l'últim lloc de la candidatura s'estan ultimant, segons ha sabut l'ARA, i encara queda l'empenta definitiva, però res fa preveure que els tractes no es tanquin.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La candidatura, que es presentarà aquest dilluns a la tarda al Museu d'Història de Catalunya, estarà encapçalada per Raül Romeva, Carme Forcadell i Muriel Casals. El quart i el cinquè lloc estan reservats per a Artur Mas i Oriol Junqueras, respectivament.

Segons ha avançat 'El País' aquest matí, Guardiola descarta ser diputat al Parlament. Ocupant el lloc simbòlic de la candidatura creu que és la millor manera de donar suport al procés. De fet, no serà la primera vegada que ho fa. És soci tant de l'ANC com d'Òmnium Cultural, les dues entitats que han mobilitzat el procés sobiranista, i ha participat a les manifestacions de l'11 de Setembre i el 9-N.

stats